Arrangementer

 

  Juledekorationer Af naturens materialer

 v/ Dorte Anderson & Anita E. Juhl

Kom og vær med når vi begiver os ud i skoven for at finde skønne materialer i form af mos, kogler, lavgrene m.m. Bagefter skal der måske suppleres med lidt fra haven eller blomsterhandleren, så vi kan fremtrylle smukke kranse, dekorationer og en værtindegave eller to. 

Der kræves ingen forkundskaber – alle kan være med, og selvfølgelig foregå alt efter gældende Corona-retningslinjer. Underviser er Dorte Andersson, der har mange års erfaring og skrevet flere bøger om emnet

Sted: Huset Sanitas, Ndr. Jernbanevej 16 A st. 3400 Hillerød

 Tid:  Søndag d.15./11. kl 10-13 Materiale indsamling i skoven

          Lørdag d. 21/11 kl. 10-16 Værkstedsdag i Huset Sanitas

 Pris: 625 ,- kr. 

 Tilmelding: v/ Anita:   husetsanitas@gmail.com eller telefon: 23280788

 

 Divine Master Healer uddannelse 2021 

 v/ Savannah Søndergaard

Divine Master Healer er en ny, banebrydende og unik healeruddannelse til dig, der ønsker at være en af de ypperste og dygtigste healere i landet.

Du lærer på denne uddannelse at være kanal for  og heale med både en række ekstrem højtvibrerende universelle energier sim krystal og diamantenergier samt højtstående lysvæsner, stjernevæsner og forskellige galaktiske energier samtidig med, at du lærer at være kanal for og heale med forskellige engle i engleriet og opstegne mestre.

Som noget helt nyt i 2021 lærer du også at heale med “The Golden Child Energi” – en af den ny tids helt særlige, unikke, kærlige højtfrekvente energier.

Du kan læse mere om uddannelsen via linket

https://savannahsoendergaard.com/uddannelse/divine-master-healer/

Tid: Starter i januar 2021

 Pris: Tilmelding inden 30. november sparer di 7100 kr