Arrangementer

 

 Yoga  v/ Vicky Dock Kristensen

Vicky har udviet til flere yoga hold i huset Sanitas mandag formiddag og torsdag aften  fra uge 34 . Så ønsker du at dyrke yoga i huset Sanitas, så skriv til Vicky:  info@dkic.dk

 

 Source Process & Breathwork – 

            Workshop  v/Lene Kiær Nielsen 

Tid: onsdag d. 25.september kl. 17-21

Denne aften vil Lene  fortælle om Source Proces & Breathwork, udviklet og introduceret i Danmark af amerikaneren Binnie A Dansby.

Du vil via meditation og en åndedrætsterapisession blive introduceret til det bevidste åndedræt og opleve, hvordan din vejrtrækning kan støtte dig til at slippe uro og tankemylder og istedet skabe ro og øget velvære.

SOURCE Breathwork er en blid og forløsende terapiform, og et kraftfuldt redskab til at hjælpe med at slippe fri af gamle vaner, overbevisninger eller traumer, som ikke gavner dig længere. Du kommer ind i kernen og kærligheden i dig selv og genskaber kontakten med din krop og livsenergi.

Alle er velkomne – det kræves ingen forudsætninger for at deltage.

Pris: 100,- kr. ( der serveres te og snacks i pausen)

Tilmelding: mobilepay 2963 1102 eller mail: lenekiaer@gmail.com

Lene Kiær Nielsen er på 3. år af sin uddannelse som SOURCE Process & Breathwork practitioner. Workshoppen  er en del af hendes afsluttende uddannelse og gennemføres under supervision af erfarne SOURCE åndedrætsterapeuter Anita E. Juhl og Anne-Lise Pedersen

 

Skønne kvinder – kom og vær med

weekend  m.  åndedrætsterapi i varmt vand

v/ Anita E. Juhl & Hanne Jonasson

Kære kvinde, du som har erfaring med livet, og som er modnet deraf. Har du et hjertelig ønske om at komme tættere på den du i virkeligheden er? Og har du en længsel efter at hvile mere ind i dit eget nærvær og lytte dybt til dit indre?

Så er denne weekend måske noget for dig?

Vi vil gerne invitere dig til en weekend, i et kærligt fællesskab med kvinder, hvor vores primære fokus vil være at bruge det bevidste åndedræt. Ved brug af åndedrættet, vil du blive støttet i at lytte dybere ind i dig, og du vil opleve et trygt og stille nærvær med din krop. I dette nærvær, vil du opleve forbundethed, accept og en glæde ved at være til.

I processen arbejder vi med din uskyld og indre barn.

Vi vil arbejde med guidet meditationer, 2&2 øvelser, deleprocesser og sidst men ikke mindst, vil alle blive støttet i en kærlig åndedrætsterapisession i 37 grader varmt vand.

En vidunderlig støttende og kærlig proces, hvor du virkelig får mulighed for at slippe det du ikke mere har brug for. Så du kan åbne op for din livskraft og glæde.

Kom og vær med – det er en helt unik oplevelse

Tid: Fredag d. 13. /9. kl. 16-20

        Lørdag d. 14./9. kl. 9-18

        Søndag d. 15./9. kl. 930-13.00

Pris: 1950,- kr.

Tilmelding; Anita: husetsanitas@gmail.com eller mobilpay: 23280788