Mette Sewohl

 

Relationel Psykoterapeut.

Jeg skaber forandring og personlig udvikling gennem terapeutiske samtaler til dig, der ønsker større indsigt, trivsel og balance i dit liv.

Jeg tilbyder et trygt og nærværende rum, hvor du kan åbne dig op og være nysgerrig på din historie, adfærd og relation til dine omgivelser.

Det handler om DIG og hvad der fylder i dit liv. Det kan være udfordringer i en svær relation, tab/sorg, generel mistrivsel eller adfærdsmønstre, der forhindrer dig i at leve det liv, du ønsker.

Jeg er meget optaget af, hvordan vi skaber større kontakt til os selv, så vi tillidsfuldt kan mærke livet og egne grænser. At lytte til din indre stemme – din intuition, er en måde at give plads til nye muligheder og er et kompas til en mere autentisk vej for dig.

Er du nysgerrig på den mere spirituelle tilgang til at få adgang til din intuition, så tilbyder jeg også at lægge Tarot kort enten som selvstændig session eller som en del af vores terapeutiske samtale.

Tarot giver adgang til de mere ubevidste sider af dig selv eller en given situation og åbner op for flere perspektiver. Det er et værktøj til at skabe større indsigt og dermed mere frihed.

Du er velkommen til at læse mere om mig og hvad jeg tilbyder på min hjemmeside:

www.intuitiveliving.dk

Her kan du også kontakte mig for en snak eller tidsbestilling