Nickolaj Krogly

Kranio-Sakral Terapeut, Dynamisk ansigtsterapeut-

Jeg er optaget af at hjælpe og støtte voksne, børn og familier der er kommet i vanskeligheder. Det kan være stress, spændinger, uro eller smertetilstande, der påvirker dit liv negativt.

Måske har du brug for en hjælpende hånd til at komme tilbage på sporet eller finde en nyeller ændret retning i dit liv.

Jeg arbejder blidt, intuitivt og respektfuld.

Dynamisk Kranio-Sakral Terapi er en støtte i at mærke sin krop og sind som en helhed og håndtere stress, skader, svære følelser eller en fastlåst livssituation.

Du kan læse mere på min hjemmeside: www.biokst.dk

Jeg er uddannet Biodynamisk Kranio-Sakral terapeut fra “Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi” og er RAB- registreret gennem Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter i Danmark. Jeg startede min uddannelse i Kranio-Sakral Terapi for næsten 20 år siden med kurser i Biomekanisk Kranio-Sakral Terapi, bl.a. gennem Stanley Rosenberg institut.